De vlucht naar huis
De vlucht naar huis

De vlucht naar huis

Een ontroerend verhaal over postduiven die hoop brachten in duistere tijden.Geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Auteur

Alan Hlad

Spreker

Frank Rigter

Vertaler

Nellie Keukelaar

Speelduur

11 uur 40 min

€ 12,99

Beschrijving

1940, Epping, Engeland. De angst voor een aanstaande inval groeit wanneer vijandelijke gevechtsvliegtuigen boven het huis van Susan Shepherd vliegen. Susan vindt troost in het trainen van postduiven. Al haar vogels zijn haar dierbaar, maar niet een is zo mooi, intelligent en trouw als Duchess.

Buxton, VS. Piloot Ollie Evans sluit zich aan bij de Britse luchtmacht. Zijn missie leidt hem naar Epping, voor een operatie om honderden postduiven boven bezet Frankrijk uit een vliegtuig te droppen. De vogels die de tocht overleven, zullen cruciale informatie verspreiden.

Er ontstaat als snel een hechte band tussen Ollie en Susan, maar wanneer Ollies vliegtuig achter de vijandelijke linie wordt neergehaald weten ze allebei dat de kansen op een weerzien erg klein zijn. Terwijl de oorloog doorraast, bewijst Duchess echter dat de hoop nooit verloren is, door berichten over en weer te brengen tussen de twee.

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

18 mei 2022

ISBN

9789044363951

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 40 min

Bestandsgrootte

962 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Het D-day complot

Het D-day complot

Tomas Ross

€ 15,99
Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99

Zevenpoot

Arnon Grunberg

€ 9,99
Ossenkop

Ossenkop

Manik Sarkar

€ 11,99