De schemertuin
De schemertuin

De schemertuin

Twee ruziënde buren komen nader tot elkaar door een verwaarloosde stadstuin opnieuw tot leven te brengen.

Auteur

Sara Nisha Adams

Spreker

Willemien Dijkstra

Vertaler

Gerda Lok-Bijzet

Speelduur

14 uur 18 min

€ 12,99

Beschrijving

Eastbourne Road, Londen. Tussen de huizen op nummer 77 en 79 ligt een gedeelde tuin. Ooit was het een prachtig stukje groen, een oase van rust in een bruisende stad. Nu is de tuin verwaarloosd en overwoekerd. Buren Winston en Bernice vinden dat niet erg. Ze mogen de tuin dan wel delen, meer hebben ze niet met elkaar gemeen.

Maar op een dag wordt er een mysterieus pakketje bezorgd. Het zijn foto's van de tuin toen deze nog in bloei stond - levendig met bloemen en wilde dieren, toen hij bezocht werd door mensen uit alle hoeken van de gemeenschap. Probeert iemand hen wat te vertellen?

Een zaadje is geplant: Winston en Bernice begraven de strijdbijl en trekken hun tuinhandschoenen aan. Terwijl ze omspitten en planten, schrobben en water geven, begint de tuin uit zijn winterslaap te ontwaken - en ook het ijs tussen Winston en Bernice begint te ontdooien. Kan de tuin helpen bij het opbloeien van het verloren groepsgevoel in de gemeenschap? Met een beetje hulp van de geheimzinnige tuinier die pakketjes blijft sturen, groeien Winston en Bernice steeds meer naar elkaar toe.

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

21 februari 2024

ISBN

9789044365610

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 18 min

Bestandsgrootte

1178 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sara Nisha Adams is een auteur van Indiase en Britse afkomst. Wanneer ze niet aan het schrijven is, werkt ze als acquirerend redacteur bij Penguin Random House. Sara woont in Noord-Londen met haar partner en haar kat.

Meer auteur Sara Nisha Adams Bekijk alles

De troostbibliotheek

De troostbibliotheek

Sara Nisha Adams

€ 12,99