De troostbibliotheek
De troostbibliotheek

De troostbibliotheek

Een hartverwarmende roman over hoe boeken een onwaarschijnlijke vriendschap creëren tussen twee heel verschillende mensen in een Londense buitenwijk.

Auteur

Sara Nisha Adams

Spreker

Wilbert Gieske

Vertaler

Nellie Keukelaar

Speelduur

10 uur 58 min

€ 12,99

Beschrijving

Het leven van Mukesh Patel is sinds de dood van zijn geliefde vrouw in het slop geraakt. Naina was een fervent lezer, een passie die Mukesh nooit deelde. Maar wanneer hij een bibliotheekexemplaar vindt dat ze was vergeten inleveren, begint hij het toch te lezen.

Tiener Aleisha verveelt zich dood tijdens haar vakantiebaantje als bibliotheekmedewerker, tot er op een dag een papiertje uit een boek valt terwijl ze ingeleverde exemplaren incheckt. Het is een lijst met boeken getiteld "Voor het geval je het nodig hebt". Geïntrigeerd en een beetje verveeld, besluit ze om elk boek op de lijst te lezen.

Wanneer Mukesh en Aleisha elkaar ontmoeten in de bibliotheek, geeft Aleisha de leeslijst door in de hoop dat het ook voor hem een reddingsboei zal zijn. Langzaamaan creëren de boeken een band tussen twee eenzame zielen, terwijl fictie hen helpt te ontsnappen aan de pijnlijke realiteit waarmee ze thuis worden geconfronteerd.

Details

Imprint

The House of Books

Uitgever

Overamstel Uitgevers

Publicatiedatum

6 maart 2023

ISBN

9789044365559

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 58 min

Bestandsgrootte

904 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Wilbert Gieske Bekijk alles

€ 14,99
Een wolkenkrabber op de savanne
€ 13,99

Moreel kompas

Danielle Steel

€ 14,99
Drie zakken dameskleding, twee cakes Kyiv en een sniper
€ 12,99