Luistervoorbeeld

Ze zullen verdrinken in hun moeders tranen

Auteur Johannes Anyuru
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 7u 52m 48s
€ 11,99

Beschrijving

Op een winteravond stappen drie aanhangers van IS een boekhandel binnen. Een geweerschot klinkt, paniek breekt uit en alle aanwezigen worden gegijzeld. Maar een van de drie terroristen, een jonge vrouw die de taak heeft om het geweld te filmen, draagt een geheim met zich mee dat alles kan veranderen.

Twee jaar later zoekt een schrijver haar op in een tbs-kliniek. Ze vertelt hem dat ze vanuit de toekomst naar deze tijd is gezonden. Geïntrigeerd probeert de schrijver de waarheid te achterhalen. Die blijkt gruwelijker dan hij had kunnen bevroeden.

Het onvergetelijke Ze zullen verdrinken in hun moeders tranen is rauw, ritmisch en bijzonder urgent. (vertaald door Maydo van Marwijk Kooy).

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 19 maart 2018
ISBN 9789044540833
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 52m 48s
Bestandsgrootte 433 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Johannes Anyuru (1979) is dichter, spokenwordartist en romancier van Zweeds-Oegandese afkomst. Zijn internationale doorbraak kwam met de autobiografische roman Een storm kwam uit het paradijs (2012; in 2014 vertaald), die werd genomineerd voor de Augustprijs en de Literatuurprijs van de Noordse Raad. Ook Ze zullen verdrinken in hun moeders tranen werd al genomineerd voor verschillende prijzen en won de Per Olov Enquistprijs en de Augustprijs, de belangrijkste literaire prijs van Zweden.

Toon aanbod