Luistervoorbeeld

Honden van Riga

SerieWallander deel 2
Auteur Henning Mankell
Voorlezer Jan Donkers
Speelduur 11u 13m 43s
€ 12,99

Beschrijving

Op een winterse dag drijft de wind een rubbervlot met twee dode mannen naar de zuidkust van het Zweedse Skåne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. Kurt Wallander stelt vast dat de mannen voor hun executie gemarteld zijn. Identificatie aan de hand van hun gebit levert hem een spoor op dat hem naar de Letse hoofdstad Riga leidt, aan de overkant van de Oostzee. Daar dreigt hij een pion te worden in een Baltische intrige.

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 27 april 2019
ISBN 9789044541632
Taal Nederlands
Speelduur 11u 13m 43s
Bestandsgrootte 617 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Mankell bedenkt unieke intriges' - Vrij Nederland

Over de auteur
Photo Henning Mankell
Henning Mankell

Henning Mankell (1948-2015) was internationaal een van de best verkopende Zweedse auteurs; er gingen wereldwijd al meer dan 40 miljoen exemplaren van zijn boeken over de toonbank.

Zijn werk werd in meer dan veertig talen vertaald. Vooral zijn Wallander-reeks is wereldwijd bekend. Mankells vijfde Wallander, Dwaalsporen, werd door recensenten en lezers van Vrij Nederland verkozen tot beste thriller aller tijden. Mankell was naast schrijver van romans, thrillers, jeugdboeken en toneelteksten ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij stond bekend om zijn maatschappelijk engagement.

Toon aanbod