Luistervoorbeeld

De blinde muur

SerieWallander deel 8
Auteur Henning Mankell
Voorlezer Jan Donkers
Speelduur 19u 22m 23s
€ 18,99

Beschrijving

Het achtste avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander.
De blinde muur begint met een dode man bij een bankautomaat en de wrede moord op een taxichauffeur. Een verband tussen de twee doden lijkt er niet te zijn, maar tijdens het onderzoek ontstaat het idee dat de 'sleutel' te vinden is in geheime informatie die zich in de computer van een ICT-consulent bevindt. Kurt Wallander schakelt daarom een hacker in om de informatie te ontgrendelen.

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 6 augustus 2020
ISBN 9789044543889
Taal Nederlands
Speelduur 19u 22m 23s
Bestandsgrootte 1064 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Henning Mankell
Henning Mankell

Henning Mankell (1948-2015) was internationaal een van de best verkopende Zweedse auteurs; er gingen wereldwijd al meer dan 40 miljoen exemplaren van zijn boeken over de toonbank.

Zijn werk werd in meer dan veertig talen vertaald. Vooral zijn Wallander-reeks is wereldwijd bekend. Mankells vijfde Wallander, Dwaalsporen, werd door recensenten en lezers van Vrij Nederland verkozen tot beste thriller aller tijden. Mankell was naast schrijver van romans, thrillers, jeugdboeken en toneelteksten ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij stond bekend om zijn maatschappelijk engagement.

Toon aanbod