Luistervoorbeeld

De vijfde vrouw

SerieWallander deel 6
Auteur Henning Mankell
Voorlezer Jan Donkers
Speelduur 19u 33m 32s
€ 17,99

Beschrijving

Terug van een reis naar Rome met zijn vader valt Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Nog twee andere gruwelijke moorden volgen. De moorden zijn zorgvuldig voorbereid en zijn geënsceneerd als openbare executies. De dader lijkt een boodschap te willen uitdragen.

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 1 april 2020
ISBN 9789044543438
Taal Nederlands
Speelduur 19u 33m 32s
Bestandsgrootte 1074 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Henning Mankell
Henning Mankell

Henning Mankell (1948-2015) was internationaal een van de best verkopende Zweedse auteurs; er gingen wereldwijd al meer dan 40 miljoen exemplaren van zijn boeken over de toonbank.

Zijn werk werd in meer dan veertig talen vertaald. Vooral zijn Wallander-reeks is wereldwijd bekend. Mankells vijfde Wallander, Dwaalsporen, werd door recensenten en lezers van Vrij Nederland verkozen tot beste thriller aller tijden. Mankell was naast schrijver van romans, thrillers, jeugdboeken en toneelteksten ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij stond bekend om zijn maatschappelijk engagement.

Toon aanbod