Luistervoorbeeld

De man die glimlachte

SerieWallander deel 4
Auteur Henning Mankell
Spreker Jan Donkers
Speelduur 13u 54m 39s
€ 16,99

Beschrijving

Het vierde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander

Kurt Wallander is op vakantie in Denemarken. Hij wandelt er op een strand. Hij is moe, depressief en wil ontslag nemen uit het politiekorps van Ystad. Aan het thuisfront in Zweden vinden echter twee moorden plaats die hem op andere gedachten brengen. Het gaat om de 69-jarige advocaat Gustaf Torstensson en diens collega en zoon Sten, een jeugdvriend van Wallander.

Details

ImprintDe Geus
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 17 januari 2020
ISBN 9789044543346
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 54m 39s
Bestandsgrootte 764 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Prachtige boeken
Mooi dat Mankell's Wallander nu eindelijk als luisterboek beschikbaar is! Spannende verhalen, goede plots en altijd leuk om mee te denken. Ideaal voor een rit naar de wintersport :-)
Over de auteur
Photo Henning Mankell

Henning Mankell (1948-2015) was internationaal een van de best verkopende Zweedse auteurs; er gingen wereldwijd al meer dan 40 miljoen exemplaren van zijn boeken over de toonbank.

Zijn werk werd in meer dan veertig talen vertaald. Vooral zijn Wallander-reeks is wereldwijd bekend. Mankells vijfde Wallander, Dwaalsporen, werd door recensenten en lezers van Vrij Nederland verkozen tot beste thriller aller tijden. Mankell was naast schrijver van romans, thrillers, jeugdboeken en toneelteksten ook regisseur en artistiek leider van het Nationaal Theater in Mozambique. Hij stond bekend om zijn maatschappelijk engagement.

Toon aanbod