Luistervoorbeeld

Nu of nooit

Auteur Dai Carter
Spreker Dai Carter
Speelduur 7u 21m 5s
€ 15,99

Beschrijving

Wij opereren altijd in het diepste geheim. En moeten fysiek en mentaal voorbereid zijn op de meest extreme uitdagingen. Nu of nooit.
Het Korps Commandotroepen zijn de Special Forces van de Koninklijke Landmacht. Niet iedereen is geschikt om dit werk uit te kunnen voeren. Sterker nog, slechts een zeer select gezelschap mag zich Commando Speciale Operaties noemen. Als je de commando-opleiding haalt, komt dat niet alleen door je fysieke kracht, maar vooral omdat je mentaal krachtig bent.
Hoe mooi zou het zijn om te leren hoe je mentale kracht toe kunt passen in je eigen leven? Dai Carter deelt in dit boek de lessen die hij meenam uit zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces. Hij ontdekte hoe belangrijk het is om mentaal krachtig te zijn, ook en vooral in het dagelijks leven. Het is zijn persoonlijke missie om zijn verhaal te delen met iedereen die zijn of haar mentale kracht wil versterken.
Dai Carter (1989) diende dertien jaar bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste tien bij het Korps Commandotroepen. Hij ging acht keer naar verschillende conflictgebieden en voerde daar geheime missies uit. Dai is een van de hoofdinstructeurs in het succesvolle tv-programma Kamp Van Koningsbrugge.

Details

ImprintPrometheus
UitgeverPrometheus, Uitgeverij
Publicatiedatum 14 maart 2022
ISBN 9789044651348
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 21m 5s
Bestandsgrootte 606 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.