Met mijn vader is niks mis
Met mijn vader is niks mis

Met mijn vader is niks mis

‘Met mijn vader is niks mis’ is een monumentje voor een eigenzinnige vader met Alzheimer die zichzelf probeert te blijven en tegenstribbelend afscheid neemt van de dingen die hij kent.

Auteur

Toine Heijmans

Spreker

Toine Heijmans

Speelduur

2 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

Mijn vader heeft een nieuwe vriend. Ze kennen elkaar al langer. Samen zitten ze in mijn vaders stoel, de stoel waar niemand anders in mag zitten. Het is geen gemakkelijk gezicht. Toine Heijmans schrijft onnavolgbaar over zijn vader en zijn nieuwe vriend, dr. Alzheimer. Dit luisterboek is een liefdevol verslag van een gevecht tegen dementie, geschreven in betoverende taal. Een monumentje voor een eigenzinnige vader die zichzelf probeert te blijven en tegenstribbelend afscheid neemt van de dingen die hij kent. Een universeel verhaal over een unieke situatie, met foto’s uit de tijd dat zijn vader nog een vader was. Met mijn vader is niks mis. Wel met de wereld om hem heen.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

16 juni 2019

ISBN

9789045040523

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 11 min

Bestandsgrootte

121 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Toine Heijmans (1969) is schrijver en columnist van de Volkskrant. Als romancier debuteerde hij met de veelgeprezen besteller Op zee,dat werd verfilmd en waarvan vele vertalingen verschenen. De Franse vertaling van Op zee werd bekroond met de prestigieuze Prix Médicis étranger, de Franse literaire prijs voor de beste vertaalde roman.

Meer auteur Toine Heijmans Bekijk alles

Buitendijks

Toine Heijmans

€ 12,99
Pristina

Pristina

Toine Heijmans

€ 12,99
Op zee

Op zee

Toine Heijmans

€ 12,99