Het lichaam
Het lichaam

Het lichaam

Een reisgids

Het lichaam van Bryson is een wonderbaarlijke, verbluffende gids, een boek dat het hele verhaal vertelt tot in de allerkleinste details.

Auteur

Bill Bryson

Spreker

Johannes Sneekes

Vertalers

Janwillem Reitsma, Albert Witteveen

Speelduur

16 uur 45 min

€ 16,99

Beschrijving

Bill Bryson toont in Het lichaam dat er geen wonderbaarlijker verhaal bestaat dan dat van ons eigen lichaam. In zijn bestseller Een kleine geschiedenis van bijna alles maakte Bill Bryson de wetenschap over het ontstaan van de wereld op onweerstaanbare wijze toegankelijk voor miljoenen lezers. Nu richt hij zijn aandacht op de kleinste eenheid van ons bestaan: onszelf. Want elk mens is een universum op zich, bestaande uit 37,2 biljoen cellen. Als je elke streng DNA uit onze cellen achter elkaar zou leggen, zou dat een lint opleveren van 16 miljard kilometer. We worden bewoond door 40 000 soorten microben. En hoe vaak denk je dat je per dag met je ogen knippert? Het antwoord: 14 000 keer, waardoor we zo’n 23 minuten per dag met gesloten ogen doorbrengen. In Het lichaam neemt Bryson ons mee op een fascinerend avontuur van kop tot teen. Uitzonderlijk rijk aan informatie, onderhoudend, vol humor: dit is Bill Bryson op zijn best.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

8 november 2019

ISBN

9789045041056

Taal

Nederlands

Speelduur

16 uur 45 min

Bestandsgrootte

921 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Bill Bryson (1951) is de auteur van de moderne klassieker Een kleine geschiedenis van bijna alles, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht werden. Ook schreef hij onder meer Terug in Amerika, Een huis vol, De zomer van 1927 en Het lichaam.

Meer spreker Johannes Sneekes Bekijk alles

Wij zijn ons brein

Wij zijn ons brein

Dick Swaab

€ 14,99
Timboektoe

Timboektoe

Paul Auster

€ 9,99
Wij zijn de wereld

Wij zijn de wereld

Jostein Gaarder

€ 15,99
Er is een kans

Er is een kans

Richard Russo

€ 15,99