Een heel stabiel genie
Een heel stabiel genie

Een heel stabiel genie

Hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt

een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte Huis

Auteurs

Philip Rucker, Carol Leonnig

Spreker

Frank Rigter

Vertalers

Jan van den Berg, Henny Corver, Nannie de Nijs Bik-Plasman, Pon Ruiter

Speelduur

17 uur 40 min

€ 14,99

Beschrijving

In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn. Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ambtenaren voortdurend de veroorzaakte rommel op te ruimen. De auteurs geven een verhelderend beeld van de unieke invulling die Trump heeft gegeven aan het presidentschap. Volgens hen is het een vergissing om deze slechts als chaos te beschouwen. De pogingen van Donald Trump om de Amerikaanse instituties en internationale bondgenootschappen op de proef te stellen, zijn succesvoller dan verwacht. Philip Rucker is chef verslaggeving over het Witte Huis bij The Washington Post en versloeg eerder de verkiezingen van 2012 en 2016 en de regering-Obama. Carol Leonnig is onderzoeksjournalist bij The Washington Post, waar ze sinds 2000 werkt. In 2015 won ze de Pulitzerprijs voor haar artikel over wangedrag bij de Geheime Dienst en in 2017 (samen met Rucker) voor Ruslands inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016. Beiden zijn vaste gasten bij tv-zender MSNBC.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

24 februari 2020

ISBN

9789045042268

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 40 min

Bestandsgrootte

1457 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Philip Rucker is chef verslaggeving over het Witte Huis bij The Washington Post en versloeg eerder de verkiezingen van 2012 en 2016 en de regering-Obama.

Carol Leonnig is onderzoeksjournalist bij The Washington Post, waar ze sinds 2000 werkt. In 2015 won ze de Pulitzerprijs voor haar artikel over wangedrag bij de Geheime Dienst en in 2017 (samen met Rucker) voor dat over Ruslands inmenging tijdens de presidentsverkiezingen van 2016.

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Anna V.

Arjan Alberts

€ 12,99

Alex B.

Arjan Alberts

€ 12,99
Wetteloos

Wetteloos

Line Holm, Stine Bolther

€ 13,99
De Heraklesmoorden

De Heraklesmoorden

Alexander Olbrechts

€ 12,95