Luistervoorbeeld

Een heel stabiel genie

Hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt
Auteur Philip Rucker, Carol Leonnig
Voorlezer Frank Rigter
Speelduur 17u 40m 59s
€ 14,99

Beschrijving

In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn.

Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ambtenaren voortdurend de veroorzaakte rommel op te ruimen. De auteurs geven een verhelderend beeld van de unieke invulling die Trump heeft gegeven aan het presidentschap. Volgens hen is het een vergissing om deze slechts als chaos te beschouwen. De pogingen van Donald Trump om de Amerikaanse instituties en internationale bondgenootschappen op de proef te stellen, zijn succesvoller dan verwacht.

Details

ImprintAtlas Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 24 februari 2020
ISBN 9789045042268
Taal Nederlands
Speelduur 17u 40m 59s
Bestandsgrootte 1457 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Philip Rucker

Philip Rucker is chef verslaggeving over het Witte Huis bij The Washington Post en versloeg eerder de verkiezingen van 2012 en 2016 en de regering-Obama.

Toon aanbod