Een plattelandsidylle
Een plattelandsidylle

Een plattelandsidylle

De waarheid over leven met een boer

Irene was een stadse vrouw met een zwak voor muzikanten met cowboylaarzen. Tot ze, lang voor Boer zoekt vrouw een televisiehit werd, een Achterhoekse boer tegen het lijf liep. Een boer met koeien.

Auteur

Irene van der Aart

Spreker

Irene van der Aart

Speelduur

4 uur 17 min

€ 9,99

Beschrijving

Cabaretière Irene van der Aart was een stadse vrouw met een zwak voor muzikanten met cowboylaarzen en bindingsangst. Tot ze, lang voor Boer zoekt vrouw een televisiehit werd, op Cuba een boer tegen het lijf liep. Een Achterhoekse boer met koeien. Sinds die tijd reist ze heen en weer tussen Amsterdam en de Achterhoek. Na optredens in Middelburg of Meppel wachten haar plotseling boerentaken. Koeien verplaatsen, nageboortes opvangen en trekker rijden. 'Een plattelandsidylle' gaat over de verschillen tussen het leven in de stad en dat op een boerderij. Over kringfeestjes, ‘buurt vragen’ en gemoedelijkheid op het platteland, en de hufterigheid, coaches en verse muntthee van de stad. Over achterdocht en vooroordelen. Over het beste van twee werelden en de waarheid over leven met een boer.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

1 juni 2023

ISBN

9789045049526

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 17 min

Bestandsgrootte

351 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Irene van der Aart (1967) is cabaretière en actrice. Na haar studie communicatie en een theateropleiding in Antwerpen vormde ze met Paulien Cornelisse jarenlang het cabaretduo ROTS. Sinds 2008 schrijft ze columns voor dagblad De Gelderlander.

Meer auteur Irene van der Aart Bekijk alles

Uitgemolken

Uitgemolken

Irene van der Aart

€ 12,99

Meer spreker Irene van der Aart Bekijk alles

Uitgemolken

Uitgemolken

Irene van der Aart

€ 12,99