Luistervoorbeeld

Missen is moeilijk

Auteur Bart Moeyaert
Spreker Bart Moeyaert
Speelduur 1u 36m 35s
€ 9,49

Beschrijving

Als iemand er niet is,
begint het gemis.
Soms voor altijd.
Soms met verdriet.
Soms bijna niet.

Dit luisterboek bevat de drie verhalen Voor altijd, altijd, Echt weg is niet zo ver en Die steeg van ons. De verhalen gaan over verlies en iemand missen.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 31 augustus 2018
ISBN 9789045122526
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 36m 35s
Bestandsgrootte 133 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Alle drie de verhalen zijn miniatuurtjes, krachtig in emotie en poëtisch in schriftuur. De potloodschetsen van Annemie Heymans doen nostalgisch aan, en ogen even delicaat als Moeyaerts welgekozen woorden. Een erg mooie troostrijke (her)uitgave.' - De Morgen


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Bart Moeyaert

De boeken, het toneel en de gedichten van Bart Moeyaert (1964) zijn sinds zijn debuut in 1983 door lezers van alle leeftijden ontdekt, wat hem een aparte plek geeft binnen de Nederlandstalige literatuur. Tot de meest bekende titels behoren Blote handen, Het is de liefde die we niet begrijpen, Broere, Tegenwoordig heet iedereen Sorry, en — wat poëzie betreft — Verzamel de liefde en Gedichten voor gelukkige mensen.

Tot 1995 was Moeyaert eindredacteur van een magazine voor jongeren, daarna werd hij fulltime schrijver. Het werk van Moeyaert is vaak bekroond, in binnen- en buitenland, onder andere met de Boekenleeuw, de Zilveren Griffel, de Woutertje Pieterse Prijs, de Gouden Uil, de Duitse Jeugdliteratuur Prijs en de Norske Oversetter Premien. Hij is voor de zesde keer genomineerd voor de internationale Hans Christian Andersen Award en eindigde twee keer als finalist. Zijn werk verscheen tot nu toe in eenentwintig talen.

Sinds 2000 is Bart Moeyaert hoofddocent Schrijven aan de afstudeerrichting Woord van het Conservatorium in Antwerpen. In 2014 werd Moeyaert aangesteld als artistiek intendant van het project Gastland Vlaanderen en Nederland op de Frankfurter Buchmesse 2016.

Toon aanbod