Keverhelden
Keverhelden

Keverhelden

Wanneer Darkus het geheime keverlaboratorium van Lucretia binnendringt, blijken haar plannen nog afschuwelijker dan hij ooit had kunnen denken. Kan hij de wrede Keverkoningin op tijd stoppen? Leeftijd: 6+

Serie

Keverjongen deel 3

Auteur

Leonard

Spreker

Bas Westerweel

Speelduur

7 uur 11 min

€ 10,99

Beschrijving

Keverkoningin Lucretia Cutter houdt zich diep in de regenwouden van de Amazone verborgen en dreigt haar leger van gemuteerde reuzenkevers op de wereld los te laten. Wil ze oorlogen ontketenen? Wil ze de mensheid uitroeien? Darkus en zijn vrienden moeten haar vinden voor het te laat is. Als ze Lucretia's laboratorium binnendringen om Darkus' vader te bevrijden, doen ze een schokkende ontdekking. Lucretia is zichzelf aan het klonen!

Dit is het derde (en laatste) deel van deze succesvolle serie voor jongens én meisjes. Ook deze keer weer vol humor, echte vriendschap en superslimme insecten!

Details

Imprint

Querido

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

5 april 2019

ISBN

9789045122564

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 11 min

Bestandsgrootte

395 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

M.G. Leonard (1974) is een Engelse auteur. Ze debuteerde in 2016 met Keverjongen (Beetle Boy) en dat werd een wereldwijd succes. Daarna volgde Keverkoningin. Ze is inmiddels begonnen aan een derde boek over Darkus en zijn vrienden. Daarnaast werkt ze voor het National Theatre in Londen. Ze woont in Brighton met haar man en twee zonen.

Meer spreker Bas Westerweel Bekijk alles

De boom die een wereld was

De boom die een wereld was

Yorick Goldewijk

€ 11,99
€ 12,99
Wat voor man wil jij zijn?

Wat voor man wil jij zijn?

Jens van Tricht

€ 9,99
De rampzalige ruimtereis

De rampzalige ruimtereis

Ilona de Lange

€ 11,99