Eindfeest
Eindfeest

Eindfeest

De klok tikt door en de tijd dringt. Niemand kan leven met een moord op zijn geweten, behalve als je bent opgegeven...

Haar fijne leven verandert wanneer bij Constance kanker vastgesteld wordt en de artsen haar bijna onmiddellijk daarna opgeven. Ze wil nog één ding doen waarmee ze kan schitteren.

Auteur

Jet van Vuuren

Spreker

Isa Hoes

Speelduur

8 uur 51 min

€ 9,99

Beschrijving

Dat fijne leven verandert van de een op andere dag wanneer bij Constance kanker vastgesteld wordt en de artsen haar bijna onmiddellijk daarna opgeven. Ze heeft hooguit nog maar een paar maanden te gaan. Haar tijd is nu ineens afzienbaar geworden, en juist daarom wil ze nog één ding doen waarmee ze kan schitteren.

Ze besluit een afscheidsfeest te geven voor een aantal van haar vriendinnen. Met het bepalende verschil, dat ze alleen de vrouwen uitnodigt die haar in de steek lieten toen ze ziek werd. Daardoor krijgt het afscheidsfeest een wrang randje. Wat deze vriendinnen namelijk niet weten, is dat het voor Constance letterlijk het laatste feest van haar leven wordt. En wat haar betreft geldt dat ook voor hen. Dit krankzinnige besluit om deze vrouwen mee te nemen in haar eigen ondergang, legt ze voor aan haar psychiater Victor Daans. Ze vraagt hem haar te helpen om haar duistere plannen niet uit te voeren.

Ze wil dat hij haar behoedt voor het plegen van de moorden. Als ervaren therapeut is Victor ervan overtuigd dat hij dit probleem wel aankan. Maar naarmate Constance meer macht over hem krijgt, raakt hij ook meer en meer verstrikt in zijn eigen, ethische dilemma’s. Hoe ver gaat zijn beroepsgeheim? Mag hij dat extra geld van Constance wel aannemen voor zijn zwijgen? En waarom laat hij zijn echtgenote in het ongewisse over deze aantrekkelijke en duistere patiënte? De klok tikt door en de tijd dringt. Niemand kan leven met een moord op zijn geweten, maar als je toch niet meer lang te gaan hebt…

Details

Imprint

Karakter Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

9 maart 2017

ISBN

9789045215839

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 51 min

Bestandsgrootte

730 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jet van Vuuren (1956) schrijft sinds 2011 thrillers voor uitgeverij Karakter. Na het verschijnen van haar debuut Zomerdruk wordt Jet in datzelfde jaar gevraagd een thrillerpocket voor het tijdschrift Margriet te schrijven. Het wordt het begin van een lange reeks thrillers en een groeiende lezersschare.

Alle thrillers van Jet kenmerken zich door een ogenschijnlijke luchtigheid. Er vloeit weinig bloed en er wordt nauwelijks in geschoten. Het venijn zit in de alledaagsheid van de verhalen. Personages die stuk voor stuk een vriend, familielid of kennis van je kunnen zijn ontpoppen zich tot vileine karakters. Hierdoor word je als lezer meteen in het verhaal gezogen.

Voor het decor blijft Jet dicht bij huis. Ook hier speelt herkenbaarheid een grote rol. Het oer-Hollandse landschap is dusdanig goed beschreven dat je je op de plek waant waar het verhaal zich afspeelt. Daardoor spelen de verhalen zich als een film voor je ogen af.

Jet heeft een fantasievolle vertelwijze zonder ongeloofwaardig te worden, haar boeken worden omschreven als pageturners en horen thuis in het rijtje vrouwenthrillers.

Meer auteur Jet van Vuuren Bekijk alles

Bloedband

Bloedband

Jet van Vuuren

€ 12,99
Nieuw bloed

Nieuw bloed

Jet van Vuuren

€ 12,99
Kerst met mammie

Kerst met mammie

Jet van Vuuren

€ 1,99
Obsessie

Obsessie

Jet van Vuuren

€ 12,99

Meer spreker Isa Hoes Bekijk alles

Koorts
5.0

Koorts

Saskia Noort

€ 12,99
Over leven

Over leven

Isa Hoes

€ 14,99
De verbouwing
5.0

De verbouwing

Saskia Noort

€ 12,99
Je bent niet alleen

Je bent niet alleen

Isa Hoes, Merlijn Kamerling

€ 14,99