Luistervoorbeeld

Viproom

SerieTeddy en Emelie deel 1
Auteur Jens Lapidus
Voorlezer Maarten Smeele
Speelduur 14u 52m 41s
€ 9,49

Beschrijving

Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij de vraag om het slachtoffer van een kidnapping op te sporen. De familie durft niet naar de politie te gaan en heeft de hulp ingeschakeld van een advocaat. De klus lijkt zo goed als legaal, maar is het niet... en Teddy had zich nu juist voorgenomen om ruim binnen de grenzen van het rechte pad te blijven.

Geplaagd door geldgebrek stemt hij uiteindelijk in. Samen met een van de rijzende sterren van de advocatenfirma Leijon, de fanatieke Emelie Jansson, begint hij aan het onderzoek naar de ontvoering van zakenman Philip, wiens staat van dienst naarmate ze dieper graven verre van zuivere koffie blijkt te zijn. Intussen verliezen de kidnappers in rap tempo hun geduld.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 2 september 2016
ISBN 9789046170359
Taal Nederlands
Speelduur 14u 52m 41s
Bestandsgrootte 817 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Wie verzot is op series als ‘The Killing’ en ‘The Bridge’, zal dit boek geweldig vinden.' (MARIE CLAIRE)

Over de auteur
Photo Jens Lapidus
Jens Lapidus

Jens Lapidus (1974) is strafrechtadvocaat en auteur. Hij verdedigde een aantal van de meest beruchte misdadigers van Zweden. Zo verwierf hij kennis van het criminele circuit.

Hij maakte zijn debuut als schrijver in augustus 2006 met de misdaadthriller Snel geld. Het bevat een nauwkeurige schets van de onderwereld van Stockholm en vormde het eerste boek van zijn Stockholmtrilogie. Jens Lapidus woont in Stockholm met zijn vrouw, dochter en zoon.

Toon aanbod