Crisis four
Crisis four

Crisis four

Sarah Greenwood is een aantrekkelijke intelligente vrouw, goed getraind en zwaar bewapend. Met haar was Stone in het verleden betrokken bij een operatie in Syrië, waarbij ze in een hinderlaag liepen.

Serie

Nick Stone deel 2

Auteur

Andy McNab

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

14 uur 31 min

€ 9,49

Beschrijving

Sarah Greenwood is een aantrekkelijke intelligente vrouw, goed getraind en zwaar bewapend. Met haar was Stone in het verleden betrokken bij een operatie in Syrië, waarbij ze in een hinderlaag liepen. Nu verdenkt de geheime dienst Sarah ervan te werken voor een terroristische organisatie. Stone krijgt de opdracht haar te vinden. Stones missie leidt hem dwars door de Verenigde Staten.

Is deze mysterieuze vrouw – de enige die Stone ooit dichtbij heeft laten komen – degene die ze beweert te zijn? En als hij haar verhaal zou geloven, wie zijn dan zijn werkelijke vijanden?

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

20 januari 2017

ISBN

9789046170823

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 31 min

Bestandsgrootte

798 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Andy McNab (1959) was een Brits soldaat bij de Britse 'elite' eenheid de Special Air Service, en is tegenwoordig schrijver. De naam Andy McNab is een pseudoniem, zijn echte naam is Steven Billy Mitchell.

Vanaf de dag waarop hij in een boodschappentasje op de trap van het Guy’s Hospital in Londen werd gevonden, heeft Andy McNab een uitzonderlijk leven geleid. Als criminele tiener rebelleerde hij al tegen de maatschappij; als jonge soldaat voerde hij in de straten en op het platteland van South Armagh strijd tegen de IRA; en als lid van de SAS bevond hij zich negen jaar lang op vijf continenten in het centrum van verschillende geheime operaties. Tijdens de Golfoorlog leidde hij Bravo Two Zero, een eenheid die volgens zijn bevelvoerend officier ‘voor altijd deel zal uitmaken van de geschiedenis van het regiment’. Tijdens zijn militaire carrière werd hem zowel de Distinguished Conduct Medal (DCM) als de Military Medal (MM) toegekend, wat hem toen hij de SAS uiteindelijk verliet de hoogst onderscheiden soldaat van het Britse leger maakte.

Daarna werd Andy McNab een van de best verkochte auteurs ter wereld, dankzij zijn inside kennis en ervaring. Hij is niet alleen de auteur van drie non-fictiebestsellers, waaronder Bravo Two Zero – het best verkochte Britse boek over de militaire geschiedenis – maar ook van de Nick Stone- en Tom Buckingham-thrillers. Verder heeft hij een aantal boeken voor kinderen geschreven.

Naast zijn auteurswerk geeft hij les aan veiligheids- en geheime diensten in zowel de Verenigde Staten als Groot-Brittannië, werkt hij in de filmindustrie waar hij Hollywood adviseert over van alles en nog wat – van geheime operaties tot het trainen van burgeracteurs voor hun rol als soldaat – en is hij als woordvoerder en fondsenwerver actief voor militaire en literaire liefdadigheidsinstellingen.

Meer auteur Andy McNab Bekijk alles

In de vuurlinie

In de vuurlinie

Andy McNab

€ 9,99
Koud bloed

Koud bloed

Andy McNab

€ 9,99
De huurling

De huurling

Andy McNab

€ 9,99

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Rouw

Rouw

Don Miguel Ruiz

€ 12,50
€ 14,99
The Leftovers

The Leftovers

Tom Perrotta

€ 16,99
Hemeldal

Hemeldal

Marie Hermanson

€ 16,99