Tom Clancy Opperbevel
Tom Clancy Opperbevel

Tom Clancy Opperbevel

In Rusland is de macht van president Valeri Volodin tanende en in een poging het verloren gegane terrein terug te veroveren, verlegt hij zijn ambities naar het buitenland. Dan volgen diverse terreuraanslagen.

Serie

Auteur

Mark Greaney

Spreker

Bas van Werven

Speelduur

17 uur 56 min

€ 9,99

Beschrijving

In Rusland is de macht van president Valeri Volodin tanende en in een poging het verloren gegane terrein terug te veroveren, verlegt hij zijn ambities naar het buitenland. Omdat de Verenigde Staten in het verleden dergelijke expansieplannen altijd hebben gedwarsboomd, besluit Volodin tot een andere aanpak. Een drijvende gasinstallatie in Litouwen wordt opgeblazen. In Venezuela wordt een aanklager vermoord. Bij een aanval op een trein met Russische troepen vallen tientallen doden. Wereldwijde chaos is het gevolg. De terreuraanslagen lijken niets met elkaar te maken te hebben, tot president Jack Ryan een beangstigend patroon ontdekt. Maar hij heeft geen bewijs…

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

7 augustus 2017

ISBN

9789046170854

Taal

Nederlands

Speelduur

17 uur 56 min

Bestandsgrootte

985 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Mark Greaney (1967) is de auteur van Tom Clancy Verdenking van verraad, Tom Clancy in de aanval en Tom Clancy Opperbevel, en de coauteur (samen met Tom Clancy) van Op commando, Dubbele dreiging, In het vizier. Daarnaast is hij de bestsellerauteur van de Gray Man-serie, waarin tot nu toe zijn verschenen The Gray Man (genomineerd voor de Barry Award), On Target, Ballistic en Dead Eye. Greaney studeerde Internationale betrekkingen en Politieke wetenschappen. Voor het onderzoek dat hij deed voor zijn thrillers reisde hij heel de wereld over, bezocht het Pentagon en volgde hij trainingen bij de politie en verschillende legereenheden in onder andere het gebruik van vuurwapens. Greaney woont in Memphis, Tennessee.

Meer auteur Mark Greaney Bekijk alles

Onder schot

Onder schot

Mark Greaney

€ 14,99

Meer spreker Bas van Werven Bekijk alles

De stille vogel

De stille vogel

Peter Mohlin, Peter Nyström

€ 14,99
Adrenaline

Adrenaline

Zlatan Ibrahimovic

€ 12,99
Doe en denk als James Bond

Doe en denk als James Bond

Stéphane Garnier

€ 9,99
Groeien als Kool

Groeien als Kool

Jordy Kool

€ 13,99