Luistervoorbeeld

De droogte

SerieAaron Falk deel 1
Auteur Jane Harper
Spreker Inge Ipenburg
Speelduur 11u 30m 28s
€ 9,99

Beschrijving

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 26 januari 2017
ISBN 9789046170939
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 30m 28s
Bestandsgrootte 632 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jane Harper

Jane Harper (1980) werd geboren in Manchester in Engeland. Toen ze 8 was verhuisde ze met haar familie naar Australië. Als tiener kwam ze terug in Engeland, waarna ze Engels en geschiedenis ging studeren aan de Universiteit van Kent in Canterbury. Jane werkte enkele jaren als journalist voor de Hull Daily Mail, voordat ze in 2008 weer naar Australië ging. In 2011 aanvaardde ze een betrekking bij de Herald Sun in Melbourne.

In 2014 stuurde Jane een kort verhaal in dat als een van de 12 verhalen geselecteerd werd voor de jaarlijkse Fiction Edition van Big Issue. Dat inspireerde haar om creatief schrijven serieuzer te nemen. In dat jaar meldde ze zich aan voor een 12 weken durende schrijfcursus. Ze werd aangenomen met een inzending voor het boek dat De droogte (The Dry) zou worden. Ze schreef het eerste volledige versie tijdens de drie maanden durende cursus.

Jane woont in St Kilda met haar man en dochter.

Toon aanbod