De droogte
De droogte

De droogte

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen.

Serie

Aaron Falk deel 1

Auteur

Jane Harper

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

11 uur 30 min

€ 9,99

Beschrijving

Al twee jaar teistert droogte het plattelandsstadje Kiewarra. Het land verdort, het vee sterft. Men is de wanhoop nabij. De spanning wordt ondraaglijk als drie leden van een gezin dood worden aangetroffen. Luke Hadlers zelfmoord – nadat hij zijn vrouw en zesjarige zoontje van het leven beroofde – laat iedereen verbijsterd achter.

Aaron Falk keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om de begrafenis van zijn vroegere beste vriend bij te wonen. Hij raakt daar tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek naar de dramatische zaak. Als de vragen zich beginnen op te stapelen en het wantrouwen groeit, wordt Falk gedwongen de gemeenschap onder ogen te komen die hem twintig jaar geleden heeft verstoten.

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

26 januari 2017

ISBN

9789046170939

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 30 min

Bestandsgrootte

632 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Jane Harper (1980) werd geboren in Manchester in Engeland. Toen ze 8 was verhuisde ze met haar familie naar Australië. Als tiener kwam ze terug in Engeland, waarna ze Engels en geschiedenis ging studeren aan de Universiteit van Kent in Canterbury. Jane werkte enkele jaren als journalist voor de Hull Daily Mail, voordat ze in 2008 weer naar Australië ging. In 2011 aanvaardde ze een betrekking bij de Herald Sun in Melbourne.

In 2014 stuurde Jane een kort verhaal in dat als een van de 12 verhalen geselecteerd werd voor de jaarlijkse Fiction Edition van Big Issue. Dat inspireerde haar om creatief schrijven serieuzer te nemen. In dat jaar meldde ze zich aan voor een 12 weken durende schrijfcursus. Ze werd aangenomen met een inzending voor het boek dat De droogte (The Dry) zou worden. Ze schreef het eerste volledige versie tijdens de drie maanden durende cursus.

Jane woont in St Kilda met haar man en dochter.

Meer auteur Jane Harper Bekijk alles

Verstoten

Verstoten

Jane Harper

€ 15,99
De overlevenden

De overlevenden

Jane Harper

€ 15,99
Verlaten

Verlaten

Jane Harper

€ 13,99
Wildernis

Wildernis

Jane Harper

€ 11,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99