Luistervoorbeeld

De overlevenden

Auteur Jane Harper
Spreker Inge Ipenburg
VertalerMarike Groot, Sander Brink
Speelduur 12u 15m 57s
€ 15,99

Beschrijving

De nieuwe, ijzersterke thriller van prijswinnaar Jane Harper

Het leven van Kieran Elliott veranderde voorgoed op de dag dat een enkel, roekeloos besluit een dramatisch gevolg kreeg.
Het schuldgevoel dat hem nog altijd achtervolgt, speelt op tijdens een familiebezoek aan de kleine kustplaats waar hij opgroeide. Kierans ouders hebben het niet makkelijk in deze stad, waar ieders geluk afhankelijk is van de genadeloze zee.
Wanneer er een lichaam wordt gevonden op het strand, komen lang verborgen geheimen bovendrijven. Een gezonken boot, een vermist meisje, en alle vragen die nooit zijn weggespoeld…

‘Niemand is zo goed in het oproepen van gevoelens van angst en ongemak als Jane Harper.’ – The Times

‘De overlevenden is opnieuw een perfect gedoseerde, geweldig sfeervolle thriller van een auteur die met elk boek de lat weer een beetje hoger legt.’ – Booktopia

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 2 juni 2021
ISBN 9789046174982
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 15m 57s
Bestandsgrootte 673 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jane Harper

Jane Harper (1980) werd geboren in Manchester in Engeland. Toen ze 8 was verhuisde ze met haar familie naar Australië. Als tiener kwam ze terug in Engeland, waarna ze Engels en geschiedenis ging studeren aan de Universiteit van Kent in Canterbury. Jane werkte enkele jaren als journalist voor de Hull Daily Mail, voordat ze in 2008 weer naar Australië ging. In 2011 aanvaardde ze een betrekking bij de Herald Sun in Melbourne.

In 2014 stuurde Jane een kort verhaal in dat als een van de 12 verhalen geselecteerd werd voor de jaarlijkse Fiction Edition van Big Issue. Dat inspireerde haar om creatief schrijven serieuzer te nemen. In dat jaar meldde ze zich aan voor een 12 weken durende schrijfcursus. Ze werd aangenomen met een inzending voor het boek dat De droogte (The Dry) zou worden. Ze schreef het eerste volledige versie tijdens de drie maanden durende cursus.

Jane woont in St Kilda met haar man en dochter.

Toon aanbod