Luistervoorbeeld

Het bloed kruipt

Auteur Stuart Neville
Voorlezer Frank Rigter
Speelduur 10u 19m 2s
€ 9,49

Beschrijving

Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn pleegvader vermoord te hebben, ging er een schokgolf door het land.

DCI Serena Flanagan, toen een ambitieuze jonge rechercheur, nam Ciarans bekentenis af na dagenlang gewerkt te hebben aan het winnen van zijn vertrouwen. Hij is haar vriendelijkheid nooit vergeten – sterker nog, Flanagan is in de zeven jaar dat hij opgesloten heeft gezeten nooit helemaal uit zijn gedachten geweest.

Reclasseringsambtenaar Paula Cunningham, die nu belast is met de taak Ciaran weer te begeleiden bij zijn terugkeer in de maatschappij, vermoedt dat er meer achter de moordzaak zit dan de politie destijds heeft ontdekt. Ciarans bekentenis heeft zijn broer Thomas gered van een veel zwaardere straf, en Cunningham ziet dat Thomas nog steeds een onnatuurlijk overwicht heeft op zijn jongere broer.

Als ze met haar theorie naar DCI Flanagan stapt, begint het web van leugens rond de broers te ontrafelen, met mogelijk fatale gevolgen…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 10 november 2016
ISBN 9789046170991
Taal Nederlands
Speelduur 10u 19m 2s
Bestandsgrootte 567 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Stuart Neville
Stuart Neville

Stuart Neville (1972), die door The Guardian werd betiteld tot ‘koning van de Belfast Noir’, is de auteur van zes boeken. Een van zijn thrillers werd bekroond met de Los Angeles Book Prize en zijn werk werd bovendien genomineerd voor de prestigieuze CWA Ian Fleming Steel Dagger, de Edgar Award, de Macavity Award en de Anthony Award. Neville woont in Belfast, Ierland.

Toon aanbod