Luistervoorbeeld

Dansen met de duivel

SerieTommy Bergmann deel 3
Auteur Gard Sveen
Voorlezer Maarten Smeele
Speelduur 6u 17m 54s
€ 13,99

Beschrijving

Wanneer nét na de verdwijning van de dertienjarige Amanda het verkoolde lichaam van seriemoordenaar Jon-Olav Farberg wordt gevonden, is Tommy Bergmann de enige die gelooft dat hij nog leeft. Hij wordt op non-actief gesteld door de leiding van de Oslose recherche, dus is hij gedwongen alleen op onderzoek uit te gaan. Alle aanwijzingen leiden naar Litouwen en een sekte aldaar, wier leden geloven dat een moordenaar gered kan worden door een jong meisje te verminken. Een meisje als Amanda.

Dan wordt Susanne Bech, Bergmanns partner, naar een hotelkamer gelokt. Op de badkamerspiegel staat met lippenstift een boodschap geschreven:
Zij zal hem verlossen

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 16 januari 2018
ISBN 9789046171455
Taal Nederlands
Speelduur 6u 17m 54s
Bestandsgrootte 346 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Gard Sveen
Gard Sveen

Gard Sveen (1969) werkt als senior adviseur bij het Noorse ministerie van Defensie. Zijn indrukwekkende debuut De doden hebben geen verhaal werd bekroond met zowel de Gouden Revolver, voor de beste Noorse thriller, als de prestigieuze Glazen Sleutel, voor de beste thriller van heel Scandinavië. De enige andere auteur die voor zijn debuut beide prijzen wist binnen te slepen was Jo Nesbø in 1998. Daarnaast won Sveen onlangs de Maurits Hansen Award voor het beste Noorse thrillerdebuut.

Toon aanbod