De vrouw van de rechter
De vrouw van de rechter

De vrouw van de rechter

Het leven van Grace verandert voorgoed als ze wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere, respectabele rechter. Ze leeft in weelde, maar voelt zich eenzaam. Dan ontmoet ze een jonge arts, Vikram.

Auteur

Ann O'Loughlin

Spreker

Marjolein Algera

Speelduur

8 uur 51 min

€ 9,99

Beschrijving

Genomineerd als Roman van het Jaar door de Romantic Novel Association

Het leven van Grace verandert voorgoed als ze wordt uitgehuwelijkt aan een veel oudere, respectabele rechter. Ze leeft in weelde, maar voelt zich eenzaam. Dan ontmoet ze een jonge arts, Vikram. Hij is alles wat haar man niet is en ze wordt hopeloos verliefd. Maar het zijn de jaren vijftig in Ierland, en wanneer Grace zwanger blijkt te zijn van Vikram, moet er afgerekend worden met dit schandaal. Direct na de bevalling wordt Grace naar een gesticht gestuurd. Vikram krijgt te horen dat Grace is overleden en hij keert met een gebroken hart terug naar India. Dertig jaar later, na het overlijden van de rechter, krijgt zijn dochter Emma tijdens het opruimen van zijn spullen voor het eerst een beeld van Grace, de moeder die ze nooit gekend heeft. En ze doet hierbij enkele schokkende ontdekkingen… Terwijl een lang verborgen familiegeheim wordt onthuld, rijst de vraag: is ware liefde voor altijd?

Details

Imprint

AW Bruna

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

20 september 2017

ISBN

9789046171462

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 51 min

Bestandsgrootte

487 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ann O’Loughlin is in Ierland een gerenommeerd journalist. Ze werkte o.a. voor de Irish Independent en de Evening Herald. Op dit moment schrijft ze voor de Irish Examiner. Sinds enkele jaren schrijft ze romans, waarvan De vrouw van de rechter de eerste is die in het Nederlands verschijnt. Het stond in Ierland twee maanden in de top 10 en werd genomineerd voor Roman van het jaar door de Romantic Novel Association.

Meer auteur Ann O'Loughlin Bekijk alles

De geheimen van Roscarbury Hall
€ 9,99

Meer spreker Marjolein Algera Bekijk alles

Vriendinnen voor het leven
€ 14,99
Ik zie je overal

Ik zie je overal

Lisa Gardner

€ 15,99

Het familiekristal

Cristina Caboni

€ 12,99
Bedrog

Bedrog

Danielle Steel

€ 14,99