Luistervoorbeeld

De geheimen van Roscarbury Hall

Auteur Ann O'Loughlin
Voorlezer Marjolein Algera
Speelduur 9u 56m 58s
€ 10,99

Beschrijving

De zussen Ella en Roberta O’Callaghan leven in verschillende vleugels van een vervallen landhuis op het Ierse platteland. Sinds een vreselijke gebeurtenis in hun verleden praten ze niet meer met elkaar en communiceren alleen nog via korte, bittere briefjes.

De Amerikaanse Debbie is op zoek naar haar biologische moeder. Ze heeft niet lang meer te leven en hoopt te ontdekken wie ze is. Haar zoektocht brengt haar bij een klooster in Ierland, maar daar vindt ze enkel leugens en vijandigheid.

Om uit de financiële problemen te komen en hun landgoed te redden, besluit Ella om een café te openen in de balzaal – tot groot afgrijzen van Roberta. Als Debbie aanbiedt om te helpen in het café wordt de sfeer tussen de twee zussen nog grimmiger. Dan komt Debbie eindelijk meer te weten komt over haar moeder en brengt ze een adoptieschandaal aan het licht dat zowel de gemeenschap als de ruziënde zussen zal verbijsteren.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 16 augustus 2018
ISBN 9789046172117
Taal Nederlands
Speelduur 9u 56m 58s
Bestandsgrootte 547 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Deze roman trekt je mee naar de magische wereld van oude landhuizen, familiegeheimen en het prachtige buitenleven, waar schandalen op de loer liggen." (Irish Indepedent)

Over de auteur
Photo Ann O'Loughlin
Ann O'Loughlin

Ann O’Loughlin is in Ierland een gerenommeerd journalist. Ze werkte o.a. voor de Irish Independent en de Evening Herald. Op dit moment schrijft ze voor de Irish Examiner. Sinds enkele jaren schrijft ze romans, waarvan De vrouw van de rechter de eerste is die in het Nederlands verschijnt. Het stond in Ierland twee maanden in de top 10 en werd genomineerd voor Roman van het jaar door de Romantic Novel Association.

Toon aanbod