Luistervoorbeeld

De lange weg naar genade

SerieAtlee Pine deel 1
Auteur David Baldacci
Voorlezer Jolanda van den Berg
Speelduur 12u 45m 29s
€ 15,99

Beschrijving

Special agent Atlee Pine is gestationeerd in het westelijk deel van de Verenigde Staten, waar de bevolking op zichzelf is, de overheid gewantrouwd wordt en de natuur geen genade kent. Op vijfjarige leeftijd werd haar tweelingzusje ontvoerd door een seriemoordenaar en vanaf het moment dat ze oud genoeg was om bij de FBI te gaan, heeft Atlee haar leven gewijd aan het opsporen van degenen die anderen kwaad willen doen. En ze is goed. Heel goed. Ze zou een van de beste profilers van de FBI kunnen zijn, als ze niet de voorkeur gaf aan het bestrijden van criminaliteit in de outback van Amerika boven carrière maken in de slangenkuil van Washington D.C. Een eenzaam bestaan, maar daar heeft ze vrede mee.

Wanneer het verminkte karkas van een muilezel wordt gevonden in de Grand Canyon wordt Atlees hulp ingeroepen. De berijder wordt vermist en hij blijkt niet de enige persoon te zijn die recentelijk is verdwenen. Atlee komt tegenover een gruwelijk monster te staan, maar moet ook de confrontatie aan met een nachtmerrie uit haar verleden.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 22 februari 2019
ISBN 9789046172223
Taal Nederlands
Speelduur 12u 45m 29s
Bestandsgrootte 701 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Vol snelheid, spanning en wantrouwen." (Het Belang van Limburg)

"Atlee Pine is een heldin die me altijd zal bijblijven. Ik kijk nu al uit naar het volgende deel in de reeks." (Tess Gerritsen)

"David Baldacci is een van de beste thrillerauteurs ooit. De lange weg naar genade is een en al actie, stoerheid en doortastendheid. Ik heb er van genoten!" (Lisa Gardner)

"Een fantastische nieuwe hoofdpersoon van een meesterverhalenverteller. Lezers zullen weg zijn van Atlee Pine. Een boek dat je razendsnel uitleest en dat maar weer eens bewijst waarom David Baldacci in de hele wereld lezers heeft die geen genoeg van zijn boeken krijgen." (Jane Harper)

Over de auteur
Photo David Baldacci
David Baldacci

David Baldacci (1960) is de succesvolle auteur van zesentwintig thrillers, drie romans, één YA-thriller en twee kinderboeken. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al jaar en dag tegen analfabetisme. Hiervoor ontving hij op 12 juli 2008 de The Silver Bullet Award.

Baldacci werd geboren in Virginia. Hij studeerde politieke wetenschappen aan de Virginia Commonwealth University, waar hij cum laude afstudeerde, en rechten aan de University of Virginia. Tijdens deze periode begon hij met schrijven. Na zijn studies was hij gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C. In 1996 debuteerde hij met Het recht van de macht en vanaf dat moment wijdde hij zich geheel aan het schrijven.

Baldacci’s werk is in 45 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Zijn debuut Absolute Power werd in 1997 verfilmd door en met Clint Eastwood. Naast zijn thrillers en romans schreef Baldacci ook enkele kinderboeken over Freddie en zijn Frietvrienden en in 2015 verscheen zijn eerste Fantasythriller: De voltooiing.

Toon aanbod