Luistervoorbeeld

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Auteur Jonas Jonasson
Spreker Jan Donkers
Speelduur 11u 26m 11s
€ 9,49

Beschrijving

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken.

Vanaf het moment dat hij het bejaardentehuis verlaat, wordt De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween een soort roadtrip waarbij de lezer de avonturen van de 100-jarige meemaakt. Memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue, met Allan als wel heel bijzonder gezelschap.

De debuutroman van Jonas Jonasson is een ongekend fenomeen. Wereldwijd is het in meer dan 45 talen uitgegeven en zijn er al meer dan 14 miljoen exemplaren van verkocht. In 2013 werd ook de verfilming ervan een groot succes. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 430.000 exemplaren verkocht en is er naast het luisterboek ook een hoorspel voor de radio van gemaakt.

Details

ImprintSignatuur
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 3 augustus 2018
ISBN 9789046172292
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 26m 11s
Bestandsgrootte 628 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jonas Jonasson

Jonas Jonasson (1963) werkte jarenlang als journalist en mediaconsultant, voor hij ging schrijven. Zijn debuutroman De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween werd overal ter wereld een ongekend succes, en de roman is verfilmd. Hij woont op het eiland Gotland, in de Oostzee.

Toon aanbod