Luistervoorbeeld

Bloedlink

Stockholm Trilogie deel 2
SerieStockholm Noir-Trilogie deel 2
Auteur Jens Lapidus
Spreker Maarten Smeele
Speelduur 19u 1m 45s
€ 9,99

Beschrijving

Thomas Andrén, een corrupte politieagent met huwelijksproblemen, gaat zonder toestemming van zijn superieuren op zoek naar de identiteit van een onherkenbaar verminkt lijk. Wanneer hij geschorst wordt, treedt hij zonder wroeging in dienst van maffiabaas Radovan.

Hoofdverdachte van de moord is de voormalige huurling Niklas Brogren, wiens persoonlijke missie het is om de wereld te ontdoen van mannen die vrouwen mishandelen. Hun paden kruisen elkaar wanneer het lijk dat van de moordenaar van de Zweedse pemier Olof Palme blijkt te zijn. Terwijl Thomas op het spoor komt van de smerigste politieke cover up uit de Zweedse geschiedenis, slijpt Niklas zijn messen met als doel zoveel mogelijk slachtoffers te maken…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 16 mei 2019
ISBN 9789046172520
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 19u 1m 45s
Bestandsgrootte 1045 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Sterke thriller. ****' - Het Nieuwsblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jens Lapidus

Jens Lapidus (1974) is strafrechtadvocaat en auteur. Hij verdedigde een aantal van de meest beruchte misdadigers van Zweden. Zo verwierf hij kennis van het criminele circuit.

Hij maakte zijn debuut als schrijver in augustus 2006 met de misdaadthriller Snel geld. Het bevat een nauwkeurige schets van de onderwereld van Stockholm en vormde het eerste boek van zijn Stockholmtrilogie. Jens Lapidus woont in Stockholm met zijn vrouw, dochter en zoon.

Toon aanbod