Luistervoorbeeld

De riten van het water

Auteur Eva García Sáenz de Urturi
Voorlezer Sander de Heer
Speelduur 17u 21m 22s
€ 15,99

Beschrijving

Inspecteur en profiler Unai López de Ayala krijgt het vreselijke nieuws dat zijn ex-vriendin, Ana Belén Liaño, vermoord is aangetroffen. Ze was zwanger, en is op een 2600 jaar oude, rituele manier gedood.

Unai moet tegelijkertijd een moordenaar zien te stoppen die de Riten van het Water imiteert op historische plekken in Baskenland en Cantabrië – en waarvan alle slachtoffers zwanger blijken te zijn.

Commissaris Alba Díaz de Salvatierra is zwanger, maar haar stilzwijgen brengt haar in gevaar. Als Unai de vader is, zoals wel wordt beweerd, zal ook Alba zich binnenkort bevinden op de lijst van vrouwen die bedreigd worden door de Riten van het Water…

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 17 december 2019
ISBN 9789046172995
Taal Nederlands
Speelduur 17u 21m 22s
Bestandsgrootte 953 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Eva García Sáenz de Urturi
Eva García Sáenz de Urturi

Eva García Sáenz de Urturi (1972) werd geboren in Vitoria en woont sinds haar vijftiende in Alicante, waar ze aan de universiteit werkt. Haar eerste boek heeft ze in eigen beheer uitgegeven en het werd online een grote bestseller. De trilogie van de witte stad verschijnt in het Spaans bij Planeta en deze boeken zijn inmiddels in alle vormen en via alle platforms een fenomenale bestseller geworden.

Toon aanbod