Luistervoorbeeld

Mij zie je niet

Auteur Loes den Hollander
Voorlezer Inge Ipenburg, Eva Damen
Speelduur 7u 12m 59s
€ 11,99

Beschrijving

Ik weet hoe de hel eruitziet

Ik ben een nabestaande.

Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest.

Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb besloten om een paar mensen dezelfde ervaring te gunnen.

Details

UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 22 juli 2019
ISBN 9789046173060
Taal Nederlands
Speelduur 7u 12m 59s
Bestandsgrootte 396 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Loes den Hollander
Loes den Hollander

Loes den Hollander (1948) schrijft al vanaf het moment dat ze kon lezen. Aanvankelijk poëzie, later columns, daarna verhalen en ten slotte haar eerste boek. Toch kwam het nooit in haar op om van schrijven haar beroep te maken, omdat ze zich helemaal richtte op haar carrière in de gezondheidszorg. Dat veranderde toen ze in 2001 een verhalenwedstrijd won. Vanaf dat moment ging er voor haar gevoel een luik in haar hoofd open waar een onstuitbare lading teksten achter zit die zich allemaal verdringen om te worden opgeschreven.

Toen ze in 2006 haar carrière als directeur van een gezondheidszorginstelling beëindigde, vond ze vrijwel tegelijk een uitgever voor Vrijdag, haar eerste literaire thriller. Daarna volgde al snel het zinderende Zwanenzang en sindsdien is schrijven haar voornaamste bezigheid.

Loes den Hollander schreef al eerder columns voor bekende vrouwenbladen. Zij was van 2002 tot 2009 hoofdredacteur van Denkbeeld, een vakblad voor de gezondheidszorg en is nu nog als gastredacteur aan het blad verbonden.

Toon aanbod