Luistervoorbeeld

Dagboek van een getuige

Voorgelezen door Beatrice van der Poel
Auteur Astrid Holleeder
Spreker Beatrice van der Poel
Speelduur 5u 50m 16s
€ 13,99

Beschrijving

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren.

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 8 juli 2020
ISBN 9789046174661
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 50m 16s
Bestandsgrootte 320 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Astrid Holleeder (1965) is een Nederlands advocate en schrijfster. Ze is een zus van crimineel Willem Holleeder en was, samen met haar oudere zus en een ex-vriendin van Willem, getuige tegen haar broer in het Passageproces.

Toon aanbod