Luistervoorbeeld

Familiegeheimen

Voorgelezen door Beatrice van der Poel
Auteur Astrid Holleeder
Spreker Beatrice van der Poel
Speelduur 9u 11m 7s
€ 13,99

Beschrijving

In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het leven dat zij en de andere leden van de familie - moeder Stien, dochter Miljuschka, zus Sonja en haar kinderen Richie en Francis - leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna.
Hoe neem je afscheid van een gezinslid? Hoe leef je met gevoelens van schuld, angst en verraad; hoe verhoud je je in een nieuwe gezinsformatie tot elkaar en tot de buitenwereld, en hoe kijk je naar de toekomst?
In gesprekken met haar therapeute geeft Astrid Holleeder volledige openheid over haar diepste zielenroerselen, en zijn we getuige van de hernieuwde band met haar dochter Miljuschka, over wie ze nog niet eerder schreef.

'Wat ga je nu doen?'
'Even naar Mil. Ik moet haar een vraag stellen, die ik haar nog niet heb durven stellen. En dan kan ik verder met mijn leven.'

Details

ImprintAW Bruna
UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 8 juli 2020
ISBN 9789046174678
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 11m 7s
Bestandsgrootte 756 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Astrid Holleeder (1965) is een Nederlands advocate en schrijfster. Ze is een zus van crimineel Willem Holleeder en was, samen met haar oudere zus en een ex-vriendin van Willem, getuige tegen haar broer in het Passageproces.

Toon aanbod