Luistervoorbeeld

Hej Denemarken

Voorgelezen door Jorien Zeevaart
Auteur Svea Ersson
Spreker Jorien Zeevaart
Speelduur 10u 7m 55s
€ 11,99

Beschrijving

Als Merels vriend Robin voor zijn werk naar Denemarken vertrekt, besluit zij daar haar droom van een eigen speelgoedwinkel te verwezenlijken. Helaas verloopt de start maar moeizaam en Robin begint zich steeds vreemder te gedragen. Dan wordt hij gearresteerd op verdenking van moord. Merel gaat op onderzoek uit en ontdekt iets wat haar wereld op zijn kop zet…

Details

ImprintBruna Uitgevers B.V., A.W.
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 18 december 2020
ISBN 9789046175057
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 7m 55s
Bestandsgrootte 834 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Svea Ersson

Svea Ersson (1965) is een Nederlandse auteur. Als kind las Svea heel veel, later kwam daar het schrijven van verhalen bij. Haar eerste boek voltooide ze op haar zestiende, daarna schreef ze jarenlang niets, tot het in 2000 weer begon te kriebelen. Toch zou het tot 2008 duren voor ze eindelijk een manuscript instuurde voor een schrijfwedstrijd. Ze won niet, maar de uitgever wilde haar boek wel uitgeven. In de tussentijd kwam er een nieuwe schrijfwedstrijd voorbij waarvoor Svea – in twee maanden tijd – een nieuw manuscript schreef. Deze wedstrijd won ze wel en het leidde tot de publicatie van haar eerste boek.

Alleen Eva verscheen in 2009 bij De Crime Compagnie (toen nog Verbum Crime geheten). In 2010 volgde Voor altijd Isa en in 2012 kwam Zonder Lisa uit, een indirect vervolg op Alleen Eva. In 2014 is Svea’s laatste boek Na Melanie gepubliceerd.

Svea is getrouwd en heeft een zoon. Naast het schrijven werkt ze bij een gemeente als financieel medewerker.

Toon aanbod