Luistervoorbeeld

Zin in Zillertal

Auteur Svea Ersson
Spreker Karin Douma
Speelduur 8u 17m 10s
€ 11,99

Beschrijving

De kinderen van Katja van Merwede zijn talentvolle skiërs. Om hen optimaal te laten trainen, verhuist Katja naar het Oostenrijkse Zillertal. Terwijl het leven van Myrthe en Rowan zich afspeelt op en rond de piste, probeert Katja een bestaan op te bouwen. Dan duikt er iemand op die haar dringend wil spreken. Het voert Katja terug naar de tijd toen ze zelf aan skiracen deed. Maar die periode uit haar leven wil ze het liefst vergeten....

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 4 januari 2022
ISBN 9789461096425
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 17m 10s
Bestandsgrootte 455 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Svea Ersson

Svea Ersson (1965) is een Nederlandse auteur. Als kind las Svea heel veel, later kwam daar het schrijven van verhalen bij. Haar eerste boek voltooide ze op haar zestiende, daarna schreef ze jarenlang niets, tot het in 2000 weer begon te kriebelen. Toch zou het tot 2008 duren voor ze eindelijk een manuscript instuurde voor een schrijfwedstrijd. Ze won niet, maar de uitgever wilde haar boek wel uitgeven. In de tussentijd kwam er een nieuwe schrijfwedstrijd voorbij waarvoor Svea – in twee maanden tijd – een nieuw manuscript schreef. Deze wedstrijd won ze wel en het leidde tot de publicatie van haar eerste boek.

Alleen Eva verscheen in 2009 bij De Crime Compagnie (toen nog Verbum Crime geheten). In 2010 volgde Voor altijd Isa en in 2012 kwam Zonder Lisa uit, een indirect vervolg op Alleen Eva. In 2014 is Svea’s laatste boek Na Melanie gepubliceerd.

Svea is getrouwd en heeft een zoon. Naast het schrijven werkt ze bij een gemeente als financieel medewerker.

Toon aanbod