Luistervoorbeeld

Een langzaam smeulend vuur

Auteur Paula Hawkins
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 9u 41m 14s
€ 15,99

Beschrijving

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 3 september 2021
ISBN 9789046175286
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 41m 14s
Bestandsgrootte 532 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Paula Hawkins

Paula Hawkins (1972) werkte vijftien jaar als journalist voordat ze begon met het schrijven van fictie. Ze werd geboren in Zimbabwe en woonde daar totdat ze in 1989 naar Londen verhuisde. Het meisje in de trein is haar thrillerdebuut waarvan wereldwijd al meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht. De filmrechten werden nog voor verschijnen van het boek gekocht door DreamWorks. In 2016 gaat de film in première, met o.a. Emily Blunt in een van de hoofdrollen.

Toon aanbod