Luistervoorbeeld

Die nacht verdween ze

Auteur Lisa Jewell
Spreker Nathalie van Gent
VertalerIneke de Groot
Speelduur 12u 33m 2s
€ 15,99

Beschrijving

‘Mam, er zijn hier wat mensen van school, ze vragen of ik nog even met ze meega. Voor een uurtje of zo, is dat OK?’

Zomer 2017: tienermoeder Tallulah heeft een date en daarom past haar moeder, Kim, op haar zoontje. Om elf uur ’s avonds stuurt ze haar moeder nog een berichtje. ’s Ochtends ontdekt Kim dat Tallulah niet in haar bed ligt. Vrienden vertellen dat ze haar voor het laatst gezien hebben op weg naar een feestje in een huis in het bos, Dark Place genaamd. Tallulah komt nooit meer thuis. 2018: wandelend in de bossen achter de school waar haar vriend net als rector is begonnen, ziet Sophie een bordje, vastgemaakt aan een hek. Een bordje waarop staat: GRAAF HIER…

Een cold case. Een verlaten landhuis. Een familie met een afschuwelijk geheim. Bereid je voor op een verslavende leeservaring met deze nieuwe thriller van Lisa Jewell.

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 21 juli 2022
ISBN 9789046176818
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 33m 2s
Bestandsgrootte 1033 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Lisa Jewell

Lisa Jewell (Londen, 1968) schreef haar eerste roman, Ralph’s Party, n.a.v. een weddenschap. Het werd in 1998 uitgegeven door Penguin en was dat jaar het bestverkopende debuut. Sindsdien heeft ze 16 boeken geschreven. Enkele jaren geleden is ze van genre veranderd – van chicklit naar steeds donkerder romans naar psychologische thrillers. Met haar laatste thriller belandde ze in Engeland op #1 in de bestsellerlijst en in Amerika in de top tien.

Toon aanbod