Luistervoorbeeld

Stille Blik

SerieDCI Banks deel 1
Auteur Peter Robinson
Spreker Huub Dikstaal
VertalerValérie Janssen
Speelduur 10u 7m 42s
€ 9,99

Beschrijving

Het eerste deel in de DCI Banks-serie!

Inspecteur Alan Banks is net met zijn vrouw en twee kinderen verhuisd van het rumoerige Londen naar het rustige provinciestadje Eastvale, als hij te maken krijgt met een brute moord. Een inbraak loopt uit op de dood van het bejaarde slachtoffer en de politie heeft maar weinig aanwijzingen om mee te werken. Banks krijgt hulp van psychologe Jenny Fuller en de twee voelen zich duidelijk tot elkaar aangetrokken, wat voor spanningen zorgt in in Banks' privé-leven. Wanneer ook nog een gluurder voor grote onrust onder de vrouwen van Eastvale zorgt, komt de politie onder steeds grotere publieke druk te staan.
De literaire thrillers van Peter Robinson over de eigenzinnige inspecteur Alan Banks staan internationaal in hoog aanzien en hebben ook in Nederland en Vlaanderen een grote schare liefhebbers.

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 5 mei 2022
ISBN 9789046177068
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 7m 42s
Bestandsgrootte 834 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter Robinson

Peter Robinson (1950) werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award. Peter Robinson won tevens de Macavity Award, de Dagger in the Library, de Deense Palle Rozenkrantz, de Grand Prix de Littérature Policière en de Martin Beck Award.

De moderne Britse politieromans van Peter Robinson over de intelligente, knorrige inspecteur Banks zijn van absolute topkwaliteit: weldoordachte en ingenieuze plots, zorgvuldig uitgewerkte, zeer menselijke personages en een prachtige sfeertekening, zowel in de verhaallijn in het heden als in die in het verleden. Twintig titels verschenen er tot dusver in de Inspecteur Banks-reeks.

Toon aanbod