Luistervoorbeeld

Tegenstroom

SerieDCI Banks deel 3
Auteur Peter Robinson
Spreker Huub Dikstaal
VertalerValérie Janssen
Speelduur 13u 3m 23s
€ 9,99

Beschrijving

Een grote demonstratie in het anders zo rustige Yorkshire eindigt in de arrestatie van 50 demonstranten en de gewelddadige dood van een jonge agent. Vanuit Londen wordt hoofdinspecteur Richard 'Dirty Dick' Burgess gestuurd om het moordonderzoek te leiden, iets wat niet goedvalt bij Alan Banks. Terwijl heethoofd Burgess een ware terreurcampagne begint tegen de bewoners van een plaatselijke commune, begint Banks zijn eigen onderzoek. Maar daarbij gaat hij rechtstreeks in tegen Burgess' activiteiten en dat wordt hem niet in dank afgenomen.

Details

UitgeverBruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum 18 augustus 2022
ISBN 9789046177082
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 3m 23s
Bestandsgrootte 1076 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Peter Robinson

Peter Robinson (1950) werd geboren in Yorkshire, Engeland. Na zijn studie Engels aan de universiteit van Leeds verhuisde hij naar Canada, waar hij nog steeds woont. Met zijn boeken won hij tweemaal de Arthur Ellis Award. Peter Robinson won tevens de Macavity Award, de Dagger in the Library, de Deense Palle Rozenkrantz, de Grand Prix de Littérature Policière en de Martin Beck Award.

De moderne Britse politieromans van Peter Robinson over de intelligente, knorrige inspecteur Banks zijn van absolute topkwaliteit: weldoordachte en ingenieuze plots, zorgvuldig uitgewerkte, zeer menselijke personages en een prachtige sfeertekening, zowel in de verhaallijn in het heden als in die in het verleden. Twintig titels verschenen er tot dusver in de Inspecteur Banks-reeks.

Toon aanbod