Staatsgeheim
Staatsgeheim

Staatsgeheim

Kan Homeland Security-agent Travis Devine de moord op een CIA-agent oplossen voordat Amerikaanse staatsgeheimen in verkeerde handen vallen?

Serie

6:20 man deel 2

Auteur

David Baldacci

Spreker

Ruben de Goede

Vertaler

Jolanda te Lindert

Speelduur

13 uur 16 min

€ 16,99

Beschrijving

Wanneer CIA-agent Jenny Silkwell wordt vermoord in een kustplaatsje in Maine, maakt de top van Homeland Security zich grote zorgen over de nationale veiligheid. Jenny’s laptop en telefoon worden vermist en deze stonden vol met staatsgeheimen die, als ze in verkeerde handen vallen, het leven van talloze agenten in gevaar brengen. De belangen zijn dan ook te groot om de zaak in handen van de lokale politie te geven. Een speciaal onderzoeker moet worden aangesteld om de moord op te lossen en de verdwenen documenten terug te vinden.

Voormalig Army Ranger Travis Devine heeft in het leger geleerd op elk moment te kunnen inspelen op elke denkbare situatie. Na zijn militaire tijd volgde een kortstondige carrière op Wall Street, gedurende welke hij een van de grootste financiële samenzweringen allertijden wist te ontrafelen. Zijn analytische geest maakt hem dan ook bijzonder geschikt voor complexe, hoogwaardige taken, hoewel de moord op Jenny Silkwell op het eerste gezicht niet al te moeilijk lijkt. Het lichaam van de vrouw is onder aan een klif gevonden, ze lijkt van grote afstand te zijn neergeschoten. Maar kleine stadjes koesteren diepe geheimen en Jenny’s familie en de lokale bevolking staan wantrouwig tegenover de buitenstaander. Van Jenny’s broer, die werkt aan de revitalisering van de stad, tot aan de gepensioneerde kreeftenvisser die Jenny's lichaam vond: niemand lijkt het achterste van zijn tong te willen laten zien. En dan is er ook nog Alex, Jenny's jongere zus die zich een verschrikkelijke gebeurtenis uit het verleden niet kan herinneren.

Terwijl Travis de bewoners van Putnam langzaam maar zeker beter leert kennen, roept elk antwoord dat hij vindt nog meer vragen op. De kustplaats kent talloze geheimen die nooit naar buiten mogen komen. Travis heeft dan ook geen idee wie hij kan vertrouwen... en wie hem wil doden.

Details

Imprint

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

14 december 2023

ISBN

9789046177488

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 16 min

Bestandsgrootte

1093 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur David Baldacci Bekijk alles

Het proces

Het proces

David Baldacci

€ 15,99
Simpele leugens
4.0

Simpele leugens

David Baldacci

€ 13,99
De lange schaduw

De lange schaduw

David Baldacci

€ 15,99
De 6:20 man

De 6:20 man

David Baldacci

€ 13,99

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

Schipbreuk

Schipbreuk

CrimeSquad

€ 0,00
Inzicht in het Tibetaans boeddhisme

Inzicht in het Tibetaans boeddhisme

Alan Wallace, Steven van Wilhelm

€ 12,95
Verraad

Verraad

Jac. Toes

€ 12,99
De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99