Luistervoorbeeld

De vrouw van de bankier

Auteur Cristina Alger
Voorlezer Ricky Koole
Speelduur 9u 28m 36s
€ 12,99

Beschrijving

Annabels schijnbaar perfecte expatleven in Genève spat uit elkaar wanneer haar man Matthew omkomt bij een vliegramp. Als ze erachter komt dat er opzet in het spel was, komt dit haar duur te staan: haar leven loopt gevaar. Ondertussen ontdekt societyjournaliste Marina bij de bank waar Matthew werkte een financieel schandaal van internationale omvang.

Cristina Alger neemt ons mee van Genève naar Londen en New York, naar de corrupte wereld van de allerrijksten, waar twee vrouwen moeten vechten om in die dodelijke maalstroom te overleven. De vrouw van de bankier is een internationale thriller van de bovenste plank.

Details

UitgeverUitgeverij Nieuw Amsterdam
Publicatiedatum 30 oktober 2018
ISBN 9789046824726
Taal Nederlands
Speelduur 9u 28m 36s
Bestandsgrootte 521 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Cristina Alger
Cristina Alger

Cristina Alger (1980) studeerde aan Harvard, was bedrijfsjurist en werkte als analist bij Goldman Sachs. Haar vader kwam om tijdens de aanslag op de Twin Towers. Haar debuut De Darlings van New York stond wekenlang in de Amerikaanse bestsellerlijsten en een tv-verfilming is in de maak. In oktober verschijnt haar nieuwste roman Dit was niet het plan als wereldwijde primeur als eerste in Nederland.

Toon aanbod