Luistervoorbeeld

APK voor ondernemers

Hoe je onder druk gezond en succesvol blijft
Auteur Sebastiaan Hooft
Voorlezer Jeroen Tjepkema
Speelduur 2u 30m
€ 11,99

Beschrijving

Hoe bouw je een succesvol bedrijf op zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en mentor voor talloze startups; bovendien reist hij de wereld over als dj. Toch dreigde hij op een gegeven moment aan zijn eigen succes ten onder te gaan.

Hij analyseerde zijn eigen crash en sprak daarnaast met 500 succesvolle internationale ondernemers over het combineren van een veeleisende baan met gezondheid en geluk. Dit leidde tot de vijf pijlers van Duurzaam Ondernemerschap. Luister naar dit boek en je leert hoe je je carrière kunt versnellen of een burn-out kunt vermijden, maar ook hoe je kunt leven als een leeuw (goed eten en rusten op het juiste moment) en waarom idee en team cruciaal zijn voor duurzaam succes.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 17 mei 2018
ISBN 9789047011941
Taal Nederlands
Speelduur 2u 30m
Bestandsgrootte 137 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Sebastiaan Hooft
Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft richtte twintig bedrijven op en is daarmee een van de invloedrijkste tech-ondernemers van Nederland. Hij stond in de Quote 500 van succesvolste selfmade ondernemers onder de 40. Hij is een veelgevraagd spreker en mentor voor talloze startups; bovendien reist hij de wereld over als dj.

Toon aanbod