Ondernemen is een ABC'tje
Ondernemen is een ABC'tje

Ondernemen is een ABC'tje

Serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel voor succesvol ondernemen een stuk lager.

Auteur

Michiel Muller

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

4 uur 1 min

€ 12,99

Beschrijving

Je droomt van iets nieuws, je ziet kansen… maar vaak blijft het daarbij.

Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) toch nog erg moeilijk. Succesvol serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel een stuk lager: van A via B naar C. Eenvoudig, krachtig en inspirerend. Het gaat erom dat je de veilige haven van A durft te verlaten, om iets nieuws te gaan proberen. Wat dat is, en hoe je daar komt, dat is juist de fun van ondernemen. Maar zelfs als je uitstapje naar B tijdelijk is, zul je ineens nieuwe doelen zien: het gouden perspectief van C.

Muller combineert een analytische blik met slagvaardigheid en onderbouwt zijn verhaal met cases en voorbeelden, ook uit zijn eigen praktijk. Hij laat zien hoe je los kunt komen uit de veilige sleur en routine, hoe je omgaat met tegenslag, hoe je obstakels omzeilt, realistische doelen stelt en kansen pakt wanneer ze zich voordoen. Michiel Muller gebruikt dit concept al een tijdje in zijn lezingen, en is telkens weer verbaasd hoe positief erop gereageerd wordt. Het leek niet meer dan logisch om zijn verhaal nu in boekvorm uit te geven.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

30 mei 2019

ISBN

9789047013211

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 1 min

Bestandsgrootte

332 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Michiel Muller studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 startte hij met drie andere ondernemers de nieuwe online supermarket Picnic.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Nomade

Nomade

Humeyra Cetinel

€ 12,99
1974

1974

Auke Kok

€ 9,99

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99
Handboek hofnar

Handboek hofnar

Juri Hoedemakers

€ 13,99