Luistervoorbeeld

Ondernemen is een ABC'tje

Auteur Michiel Muller
Spreker Roel Fooij
Speelduur 4u 1m 44s
€ 12,99

Beschrijving

Je droomt van iets nieuws, je ziet kansen… maar vaak blijft het daarbij.

Ondernemen is in beweging komen, en dat is voor veel mensen (en bedrijven) toch nog erg moeilijk. Succesvol serial ondernemer en investeerder Michiel Muller maakt met zijn beproefde methode de drempel een stuk lager: van A via B naar C. Eenvoudig, krachtig en inspirerend. Het gaat erom dat je de veilige haven van A durft te verlaten, om iets nieuws te gaan proberen. Wat dat is, en hoe je daar komt, dat is juist de fun van ondernemen. Maar zelfs als je uitstapje naar B tijdelijk is, zul je ineens nieuwe doelen zien: het gouden perspectief van C.

Muller combineert een analytische blik met slagvaardigheid en onderbouwt zijn verhaal met cases en voorbeelden, ook uit zijn eigen praktijk. Hij laat zien hoe je los kunt komen uit de veilige sleur en routine, hoe je omgaat met tegenslag, hoe je obstakels omzeilt, realistische doelen stelt en kansen pakt wanneer ze zich voordoen. Michiel Muller gebruikt dit concept al een tijdje in zijn lezingen, en is telkens weer verbaasd hoe positief erop gereageerd wordt. Het leek niet meer dan logisch om zijn verhaal nu in boekvorm uit te geven.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 30 mei 2019
ISBN 9789047013211
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 1m 44s
Bestandsgrootte 332 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Michiel Muller

Michiel Muller studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder benzineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 startte hij met drie andere ondernemers de nieuwe online supermarket Picnic.

Toon aanbod