Luistervoorbeeld

Spreken met passie

De kracht van storytelling
Auteur Henk Jan Kamsteeg
Voorlezer Henk Jan Kamsteeg
Speelduur 2u 24m 5s
€ 12,99

Beschrijving

Niets werkt krachtiger dan een sterk verhaal om je ideeën goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Maar het bedenken en vertellen van een goed verhaal is nog niet zo eenvoudig. Zo ondervindt ook Victor. Zijn vreugde over zijn recente promotie tot manager externe relaties wordt overschaduwd door zijn matige prestaties bij het geven van lezingen die bij de nieuwe functie horen. Dan ontmoet hij Willem, die storytelling tot in de in de puntjes beheerst en zijn publiek, groot of klein, iedere keer weer weet te boeien. Willem neemt Victor op sleeptouw en leert hem – en de lezer met hem – wat er allemaal komt kijken bij een echt goed verhaal.

In dit boek brengt Henk Jan Kamsteeg theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een meeslepend verhaal te gieten, zodat je te weten komt hoe je jouw verhaal voortaan kunt verpakken, en bovendien weer een mooi verhaal rijker bent.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 4 oktober 2019
ISBN 9789047013402
Taal Nederlands
Speelduur 2u 24m 5s
Bestandsgrootte 198 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Henk Jan Kamsteeg
Henk Jan Kamsteeg

Henk Jan Kamsteeg is de eigenaar van trainingsbureau Proistamenos Kamsteeg Leadership Company. Als trainer op het gebied van leiderschap en storytelling werkte hij met klanten als Coolblue, de ANWB en de Rabobank. Eerder schreef Kamsteeg onder meer de boeken Dienend leiderschap, De kracht van het compliment en Pure winst.

Toon aanbod