Inclusief leiderschap
Inclusief leiderschap

Inclusief leiderschap

Veranker diversiteit in je organisatie

Hoe kun je als leider werkelijk inclusief denken en handelen? Lees in deze parabel hoe je je bewust wordt van onbewuste vooroordelen en blinde vlekken om te kunnen bouwen aan een inclusief team.

Auteurs

Henk Jan Kamsteeg, Ugur Özcan

Spreker

Sadettin Kirmiziyüz

Speelduur

3 uur 26 min

€ 14,99

Beschrijving

In ‘Inclusief leiderschap’ leggen Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan uit dat het van levensbelang is te investeren in inclusiviteit en diversiteit. Niet alleen vanuit de hartenwens een eerlijke samenleving te creëren, maar ook om daadwerkelijk harde resultaten te kunnen behalen. Aan de hand van het verhaal van directeur Anton laten Henk Jan Kamsteeg en Ugur Özcan zien hoe je als leider werkelijk inclusief denkt en handelt. De ervaringen die Anton opdoet tijdens het bouwen aan een inclusief team zijn geïnspireerd op de dagelijkse praktijk van de auteurs. Daarin winnen vooroordelen het vaak van het bieden van eerlijke kansen, en wordt de veiligheid van het eigen bekende netwerk regelmatig verkozen boven het aantreden en behouden van nieuwe talenten. Deze inspirerende parabel opent je de ogen en maakt je bewust van onbewuste vooroordelen en blinde vlekken. Tegelijk biedt ‘Inclusief leiderschap’ praktische handvatten om inclusiviteit in praktijk te brengen en stevig te verankeren in je organisatie.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

23 maart 2022

ISBN

9789047015956

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 26 min

Bestandsgrootte

283 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Henk Jan Kamsteeg is eigenaar van het bureau Proistamenos en trainer op het gebied van leiderschap en storytelling. Eerder schreef hij onder meer de boeken Dienend leiderschap, De kracht van het compliment en Spreken met passie. Ugur Özcan is een gedreven leider met veel ervaring in zowel de private als de publieke sector. Met zijn passie voor inclusiviteit en diversiteit is hij een rolmodel voor menig bicultureel talent in Nederland.

Meer auteur Henk Jan Kamsteeg Bekijk alles

Spreken met passie

Spreken met passie

Henk Jan Kamsteeg

€ 12,99

Meer spreker Sadettin Kirmiziyüz Bekijk alles

Afslag 23

Afslag 23

Özcan Akyol

€ 15,99
Zing voor me morgen

Zing voor me morgen

Deniz Kuypers

€ 13,99
De heilige Antonio

De heilige Antonio

Arnon Grunberg

€ 9,99
De atlas van overal

De atlas van overal

Deniz Kuypers

€ 14,99