Luistervoorbeeld

100 dingen die miljonairs doen

Rijk worden en prettig leven
Auteur Nigel Cumberland
Spreker Roel Fooij
VertalerWybrand Scheffer
Speelduur 5u 57m 11s
€ 12,99

Beschrijving

In ‘100 dingen die miljonairs doen’ beschrijft Nigel Cumberland waarom iedereen voldoende vermogen kan opbouwen om het leven te leiden waar hij of zij gelukkig van wordt. Nooit meer geldzorgen. Je droomhuis bouwen. Een wereldreis maken: iedereen heeft wel zijn eigen redenen waarom hij graag miljonair wil zijn.

Cumberland verdiept zich in de gewoonten, technieken, tools en manier van denken van selfmade miljonairs en helpt je om – met hun hulp – stap voor stap je eigen toekomst vol overvloed te creëren. In ieder hoofdstuk werkt hij een nieuw idee uit dat je helpt om dichter bij je doel te komen. Door zijn slimme combinatie van praktijkkennis met direct uitvoerbare oefeningen en tips, verkrijg je door ‘100 dingen die miljonairs doen’ gaandeweg de optimale mindset die je nodig hebt om rijk te worden en rijk te blijven.

Details

ImprintBusiness Contact
UitgeverAtlas Contact, Uitgeverij
Publicatiedatum 6 april 2020
ISBN 9789047014089
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 57m 11s
Bestandsgrootte 490 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Nigel Cumberland is oprichter van The Silk Road Partnership, dat zich specialiseert in executive coaching. Zijn klanten zijn invloedrijke organisaties als de Verenigde Naties, World Bank Group, Google, Continental AG, LVMH en Christian Dior. Hij maakt deel uit van de Harvard Business Review Advisory Council en schreef verschillende boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamwork.

Toon aanbod