Nudge
Nudge

Nudge

de ultieme editie

De ultieme, geactualiseerde editie van het baanbrekende boek dat aantoont hoe mensen door een duwtje in de juiste richting betere beslissingen in hun leven zullen nemen.

Auteurs

Richard Thaler, Cass Sunstein

Spreker

Ronald Top

Vertaler

Carla Zijlemaker

Speelduur

12 uur 39 min

€ 14,99

Beschrijving

Nobelprijswinnaar Richard Thaler en Cass Sunstein (coauteur van Daniel Kahneman) hebben deze klassieker van kop tot staart herschreven, zich baserend op jarenlange ervaring in het toepassen van nudging in overheid, politiek en bedrijfsleven, en aangevuld met nieuw wetenschappelijk onderzoek. Het is rijk aan voorbeelden en inzichten uit het hele spectrum van ons leven – van hoe we omgingen met COVID-19 tot de klimaatcrisis en alles daartussenin – en schuwt ook een van de belangrijkste elementen van nudging niet: maak het leuk! ‘Als je ‘Nudge’ hebt gelezen en denkt dat je het concept en de toepassing ervan volledig onder de knie hebt, dan vergis je je. Deze ultieme editie heeft mijn begrip van nudges en hoe je ze kunt gebruiken vele malen vergroot. Het is een ware must-read.’ – Robert Cialdini, auteur van ‘Invloed’

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

25 augustus 2022

ISBN

9789047016731

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 39 min

Bestandsgrootte

695 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Richard Thaler ontving in 2017 de Nobelprijs voor de Economie voor zijn grote bijdrage aan de gedragseconomie. Cass Sunsteim schreef samen met Daniel Kahneman en Olivier Sibony ‘Ruis’, het vervolg op de bestseller ‘Ons feilbare denken’.

Meer spreker Ronald Top Bekijk alles

Verbinding verbroken

Verbinding verbroken

Johann Hari

€ 12,99
Hoe lees je een boom

Hoe lees je een boom

Tristan Gooley

€ 15,99
Het geheim van Bols

Het geheim van Bols

Martin Hendriksma

€ 13,99
Tot de dood ons scheidt

Tot de dood ons scheidt

Jonas Moström

€ 14,99