Luistervoorbeeld

Hotel van verlangen

Een affaire met verregaande gevolgen
Auteur Tineke Beishuizen
Voorlezer Wynn Heliczer
Speelduur 1u 54m 48s
€ 1,99

Beschrijving

Toen Carine twintig jaar geleden door haar grote liefde André Vandersteen verlaten werd, vertelde ze hem niet dat ze een kind van hem verwachtte. Aan haar dochter Merel heeft ze nooit verteld wie haar vader is. Hoe kon ze ook weten dat Merel, die nu negentien jaar is, in het hotel waar ze tijdens de vakantie als kamermeisje werkt, haar vader zou ontmoeten? Of dat André Vandersteen dat leuke blonde kamermeisje mee uit zou vragen?

Er zit niets anders op: Carine zal bij André eindelijk met de waarheid over de brug moeten komen. Maar het valt niet mee om contact met hem te krijgen, want er lopen meer vrouwen in het hotel rond die zijn aandacht willen en liefst nog wat meer...!

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 5 maart 2019
ISBN 9789047204725
Taal Nederlands
Speelduur 1u 54m 48s
Bestandsgrootte 105 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Tineke Beishuizen
Tineke Beishuizen

Tineke Beishuizen (1938) is journaliste en columniste. Ze schrijft o.a. columns voor Libelle (onder het pseudoniem Anne-Wil) en debuteerde in 2005 met de literaire thriller Als zand door mijn vingers, dat al snel een bestseller werd. In 2006 verscheen het eveneens zeer succesvolle Wat doen we met Fred?. In 2007 verscheen de aangrijpende roman Dood door schuld.

Ook haar daaropvolgende boeken kwamen in De Bestseller 60 terecht, zoals Schaduwtuin.

Toon aanbod