Luistervoorbeeld

De laatste dans

Auteur Tineke Beishuizen
Spreker Willemijn de Vries
Speelduur 2u 7m 27s
€ 2,99

Beschrijving

De man die niet wilde dansen
Dinsdagavond is dansavond. Je kunt smeken wat je wilt, een belangrijk proefwerk claimen, het helpt niet. Dansen hoort bij je opvoeding en je zult later nog weleens blij zijn dat je hebt leren dansen. Nooit heeft hij zich zo’n situatie kunnen voorstellen, en zijn hele verdere leven heeft hij die belachelijk vernederende exercitie weten te vermijden. Tot Johanna in zijn leven kwam. Acht jaar geleden.

Elba
Om aan haar liefdesverdriet te ontkomen, besluit ze te gaan rijden. Zomaar, in het wilde weg, naar het zuiden. In het zomerse Italië pikt ze een Ierse lifter op en op de bonnefooi rijden ze naar Elba. Daar wacht een nieuwe liefde: Julio, een jongen van het eiland. Maar dan slaat het noodlot toe.

Details

ImprintLoft Books
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 13 augustus 2019
ISBN 9789047205050
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 7m 27s
Bestandsgrootte 175 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tineke Beishuizen

Tineke Beishuizen (1938) is journaliste en columniste. Ze schrijft o.a. columns voor Libelle (onder het pseudoniem Anne-Wil) en debuteerde in 2005 met de literaire thriller Als zand door mijn vingers, dat al snel een bestseller werd. In 2006 verscheen het eveneens zeer succesvolle Wat doen we met Fred?. In 2007 verscheen de aangrijpende roman Dood door schuld.

Ook haar daaropvolgende boeken kwamen in De Bestseller 60 terecht, zoals Schaduwtuin.

Toon aanbod