Dodelijk verlangen
Dodelijk verlangen

Dodelijk verlangen

In de thriller Dodelijk verlangen van Jennefer Mellink ontvangt bedrijfsmakelaar Maaike een dreigtelefoontje. Hoelang kan haar geluksgevoel om haar relatie nog aanhouden? Is ze wel veilig?

Auteur

Jennefer Mellink

Spreker

Simone Breukink

Speelduur

5 uur 5 min

€ 6,99

Beschrijving

Dodelijk verlangen van Jennefer Mellink is een spannende thriller over bedrijfsmakelaar Maaike. Nadat ze een dreigtelefoontje ontvangt, voelt ze zich niet meer veilig. Twee jaar geleden zou Maaike het zelf ook niet hebben geloofd, want door hun leeftijdsverschil zijn zij en Jean-Paul een onwaarschijnlijk koppel, maar ze is helemaal weg van hem. Hij is romantisch en ze hebben een geweldige klik; ze is gelukkiger dan ooit. Tot ze op haar werk een beangstigend telefoontje ontvangt van een klant. Haar collega’s stellen haar gerust – blaffende honden bijten immers niet – maar er bekruipt Maaike een gevoel van spanning dat ze maar moeilijk van zich afschudt. Hoelang kan haar geluksgevoel nog aanhouden? Het grapje dat Jean-Paul haar sugardaddy is, kan ze niet langer weglachen. Want wat als het om meer gaat dan een boze klant; wat als haar relatie met Jean-Paul kwaad bloed zet…

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

1 juni 2021

ISBN

9789047205012

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 5 min

Bestandsgrootte

419 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jennefer Mellink (1985) is schrijfster en medewerker binnendienst bij een bedrijfsmakelaar. Van haar hand zijn diverse young adult thrillers verschenen, waaronder Gebroken, Vermoorde onschuld en Genadeloos. Ze woont samen met haar vriend en hondje op de Veluwe.

Meer auteur Jennefer Mellink Bekijk alles

Wordt vervolgd...

Wordt vervolgd...

Jennefer Mellink

€ 12,99

Meer spreker Simone Breukink Bekijk alles

Kus in het maanlicht

Kus in het maanlicht

Wilma Hollander

€ 9,95
De verbouwing

De verbouwing

Tarah DeWitt

€ 9,99
Verdronken

Verdronken

Kristina Ohlsson

€ 12,99
Aanbieding Anna en Charlotte

Anna en Charlotte

Katharina Fuchs

€ 14,99 € 6,99