Luistervoorbeeld

Polaroids en poederdozen

SerieLiefde, natuurlijk deel 2
Auteur Susan Muskee
Spreker Christanne de Bruijn
Speelduur 9u 14m 9s
€ 5,99

Beschrijving

Liefde, natuurlijk is een sprankelende feelgoodserie over vier vriendinnen, geschreven door Susan Muskee. In deel 2 Polaroids en poederdozen staat Kim centraal.

De tweeëntwintigjarige Kim is terug uit Italië, waar ze samen met haar ‘grote liefde’ Fabian een studio zou opzetten en aan haar afstudeerproject voor de opleiding fotografie zou werken. Maar alles liep anders: er was geen studio en Fabian had Kims geïnvesteerde geld in eigen zak gestoken. Tienduizend euro armer, nog altijd niet afgestudeerd en met haar hart aan diggelen keerde Kim terug naar Nederland. Inmiddels is ze drie maanden thuis, maar ze voelt zich nog altijd niet zichzelf. Ze heeft haar camera al tijden niet opgepakt. Gelukkig nodigt haar artistieke tante Pauline haar uit om een poosje in Berlijn te komen wonen. Pauline deelt er een huis met drie andere kunstenaars, met wie Kim de bruisende stad en het Berlijnse nachtleven ontdekt. Langzaamaan lijkt ze haar draai weer te vinden, maar dan zet een verliefheid weer het een en ander op losse schroeven.

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 13 oktober 2020
ISBN 9789047205494
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 14m 9s
Bestandsgrootte 761 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Susan Muskee (1993) schrijft ’s zomers het liefst in de zon op haar dakterras en ’s winters op de grond in de woonkamer met haar rug tegen de radiator (niet erg arbo-technisch verantwoord, wél lekker warm). Als freelance tekstschrijver reist ze het hele land door, maar ze komt altijd terug naar ‘haar’ stad Deventer. Al was het maar voor de liefdes van haar leven: haar vriend Coen en haar kat Tony. Niet per se in volgorde van belangrijkheid.

Toon aanbod